Ervaringen klanten

"Doel: weer lekker in mij vel en vertrouwen in mijn lichaam.
Tijdens een korfbal wedstrijd in 2016 scheurde ik mijn voorste kruisband, een totaal ruptuur, met alle bijkomende schade aan mijn banden, pezen en botscheuren. Na een knieoperatie begon de revalidatie van 9 maanden. Tijdens deze revalidatie werd ik zwanger en ben ik nu moeder van een zoon.
Maar waar moet je beginnen na een knieoperatie en bevalling? Het vertrouwen in mij kracht en bewegingen in het veld en in de sportschool was ik kwijt.
Na een gesprek met Mandy was ik om en vol motivatie. Mandy haar "hands on" mentaliteit begrip en inlevingsvermogen maken haar tot een zeer vaardige trainer. Elke training weer motiveerde ze mij om mijn grenzen op te zoeken en ze voorbij te gaan. Geen enkele training is hetzelfde en de oefeningen zijn nooit saai.
Als ik nu kijk naar mij doel: dan hebben we deze opgezocht en ben ik hier voorbij gegaan. Tijdens het jaar dat ik met Mandy train heb ik mijzelf verast in mij eigen kunnen. En dit is geheel te danken aan de vaardigheden van Mandy en het vertrouwen wat ze mij heeft terug gegeven."
(Annelieke, 30 jaar)


"Waarom Personal training?
Grenzen verleggen, meer kunnen dan je denkt en effectiever trainen. Dat waren voor mij de belangrijkste redenen om met Mandy personal training te doen.
Tijdens het sporten liep ik vast, ik kwam niet verder dan ik wilde. Kickboksen liep conditioneel en technisch ook niet zoals zoals ik graag zou zien. Door deze 2 zaken te combineren ben ik op alle vlakken gegroeid. Om aan mijn conditie te werken hebben we veel "crossfit" circuit training gedaan.  Niet het, veelal gebruikte, hardlopen maar leuke, nieuwe maar vooral effectieve oefeningen die duidelijk bijdragen aan het behalen van mijn doelen! Met kickboksen hebben we veel op techniek gewerkt, oefenen, trainen en sparren.
Er wordt hard getraind en Mandy vraagt het uiterste. Steeds weet ze me weer te motiveren om mijn grens te verleggen. Motiveren en vertrouwen zijn hierbij belangrijk. Deze zaken vind ik terug in de trainingen bij Mandy! Voor mij dus een absoluut succes!"

(Maarten, 36 jaar)


"Veel werken, weinig tijd aan je lichaam besteden zo stond ik enkele maanden geleden nog in het leven, veel pijnklachten in mijn rug en al 3 jaar om de twee weken naar een manueel therapeut die elke keer tegen mij zei ga eens sporten… ontwikkel je kleine spiergroepen! Eigenwijs niet doen en doorsukkelen, zo is het de afgelopen jaren gegaan, todat ik via het sporten van mijn kinderen Mandy Besseling leerde kennen. Haar gedrevenheid, omgang met mensen en doorzettingsvermogen sprak mij erg aan en ik vroeg haar of ze Personal Traning gaf. Haar antwoord was ja en vanaf dat moment ben ik begonnen. In het begin viel het zwaar tegen, maar de variërende manier van trainen op het juiste niveau maakten de lessen uitdagend en haalbaar, elke keer met een goed gevoel weggaan gaf me de kracht om weer terug te komen. Na enkele weken werd de pijn in mijn rug aanzienlijk minder en mijn lichaam begon zich te tekenen, zaken waar ik op de dag van vandaag ontzettend blij en dankbaar voor ben. Tevens ga ik nu een keer per maand naar mijn manueel therapeut, hij en de rest van mijn omgeving zijn heel blij dat ik deze stap heb gemaakt!"
(Paul, 37 jaar)